Vulkan Izdavastvo | Promocija knjige Golden Sky autorke Zorane
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
četvrtak, 14. mart 2019.
Promocija knjige Golden Sky autorke Zorane Jovanović Zorannah

Vulkan izdavaštvo vas poziva na promociju novog romana Golden Sky autorke Zorane Jovanović Zorannah zakazanu za subotu 23. mart u knjižari Vulkan u Delta City-ju. Promocija počinje u 16 sati, a planirano je da druženje i potpisivanje knjige traju do 18 sati. 

Ako vas je knjiga Vanilla sky mlade blogerke Zorane Jovanović oduševila, sigurno ste s nestrpljenjem čekali nastavak Laninih avantura. Novi roman pod nazivom Golden sky pomeriće granice očekivanog i oduševiti sve vas koji već godinama volite i pratite Zorannah, najpopularniju modnu blogerku na našim prostorima.

Knjiga prati život glavne junakinje koja ima sve o čemu mlade devojke maštaju. Lana fotografiše, putuje, zarađuje i kao najmlađi travel bloger nalazi se među najuspešnijima na svetu. Putovanja su njena najdublja strast i zato je njen kofer uvek spreman. Putujući, fotografiše poznate ličnosti, prelepe pejzaže, magične zalaske sunca, istražuje druge zemlje i upoznaje njihovu kulturu, ali pre svega upoznaje bolje sebe. U njen naizgled savršen život nemir će uneti dečko kakvog je oduvek želela da ima. S njim će doživeti ljubav poput one sa filmskog platna. Pomeriće njen svet i ta  opčinjenost će trajati sve dok se jednog jutra ne probudi i shvati da u odrazu ogledala više ne prepoznaje sebe...

Autorka Zorana Jovanović rođena je u Beogradu 1990. godine. Završila je Akademiju del Luso, a modna je blogerka od 2011. godine. Ubrzo nakon što se pojavila, privukla je pažnju javnosti i danas se smatra jednim od najznačajnijih stilskih savetnika sa našeg područja, dok je i međunarodno sve poznatija. Do sada je napisala četiri knjige koje je objavilo Vulkan izdavaštvo: Life & Style, Life journal, Vanilla sky i najnoviju Golden sky.

Zbog bolje organizacije promocije, molimo vas da prisustvo potvrdite putem mejla pr@vulkani.rs najkasnije do srede, 20. marta.