Vulkan Izdavastvo | Roman koji će vas obuzeti: Carstvo gneva usko
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
sreda, 22. jul 2020.
Roman koji će vas obuzeti: Carstvo gneva uskoro u prodaji

Od Berlina do Londona, od misterioznog Krita do Musolinijeve Venecije, ko će pobediti u okultnom ratu između dobra i zla, svetlosti i tame, otkrićete u uzbudljivom nastavku serijala francuskog autorskog para Erika Đakometija i Žaka Ravena.


Ako ste ljubitelj istorijskih trilera i mistike, Carstvo gneva biće vaša omiljena knjiga ovog leta. Čak je i Njujork tajms prepoznao ovaj roman kao neverovatno delo“.


Novembar 1941. Vojska Trećeg rajha je pred Moskvom, a Nemačka samo što nije pobedila u ratu. Za Himlera, vođu SS-a, pobeda će biti konačna tek kada uspe da se dokopa svete svastike nestale negde u Evropi, i zbog toga Anenerbe vrši iskopavanja u legendarnom gradu Knososu na Kritu. Čerčil je svestan da mora po svaku cenu da pronađe ovu relikviju pre nacista i zato istovremeno u Londonu komandant Malorli iz britanske tajne službe pokušava da otkrije tajne svog zatvorenika Rudolfa Hesa, stručnjaka za ezoteriju SS-a, a u istragu uključuje i zagonetnog Alistera Kroulija.


Volite Stiva Berija, oduševio vas je Den Braun! Onda će vas ovaj autorski dvojac ostaviti bez daha. Otkrijte nove dimenzije prilika Drugog svetskog rata u romanu Carstvo gneva, koji ćete uskoro moći da kupite putem našeg sajta www.vulkani.rs.