Vulkan Izdavastvo | ŽENA NA PROZORU OBARA SVE REKORDE!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ponedeljak, 02. april 2018.
ŽENA NA PROZORU OBARA SVE REKORDE!

Knjiga The woman in the window, odnosno Žena na prozoru ne prestaje da iznenađuje!

U Americi je postigla sjajan uspeh i za samo 48 sati od objavljivanja prodato je preko 110.000 primeraka naručenih preko Amazona, a do sada je prodato čak 800.000 primeraka.

Dvanaestu nedelju zaredom je među 10 najprodavanijih knjiga Njujork Tajmsa, a jedanaestu nedelju zaredom je među prvih pet najprodavanijih knjiga od početka godina. U Kanadi je na prvom mestu unazad jedanaest nedelja, a u top 10 je u Velikoj Britaniji već 8 nedelja.

Knjiga beleži sjajne rezultate i u Australiji, Irskoj, Holandiji, Francuskoj, Nemačkoj, Norveškoj, Češkoj, Poljskoj...

O knjizi:
Priča je neverovatna, zar ne? Ali to se stvarno dogodilo. Znam šta sam videla... 
Ana Foks živi sama, u četiri zida koja zove svojim domom, a njena omiljena i skoro jedina zabava jeste da posmatra komšije kroz prozor. Ne može da se natera da izađe napolje. Ne ide u kupovinu namirnica niti u šetnje po parku, čak ni ne pokupi poštu sa ulaznog stepeništa. Samo gleda kroz prozor i posmatra. A onda se u kuću preko puta njene useljavaju nove komšije, Raselovi: otac, majka, sin tinejdžer.
Slika savršene porodice raspada se u paramparčad jedne večeri kada Ana vidi nešto što nije trebalo. Sada mora da uradi sve što je u njenoj moći da otkrije šta se stvarno desilo. Ali, ako to i uradi, da li će joj iko poverovati? A pre svega, da li veruje samoj sebi?
Šta je stvarno? Šta je mašta? Ko je u opasnosti? Ko kontroliše sve? U ovom đavolski uzbudljivom trileru niko i ništa nije onakvo kakvim se čini.


A. DŽ. FIN pisao je za brojne publikacije, uključujući i Los Anđeles tajms, Vašington post i Tajmsov književni dodatak. Prava za Finov prvenac, Žena na prozoru, prodata su u više od trideset pet zemalja širom sveta, a kompanija Foks po knjizi snima film. Rođen je u Njujorku, ali je deset godina živeo u Engleskoj pre nego što se vratio u Njujork.