Vulkan Izdavastvo | Počeo je 64. Međunarodni beogradski sajam knj
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ponedeljak, 21. oktobar 2019.
Počeo je 64. Međunarodni beogradski sajam knjiga!

Posetite nas na štandovima Vulkan izdavaštva od 20. do 27. oktobra

 

Bestseleri svetski poznatih autora, domaća izdanja, pisci koji su vodeća imena na našoj književnoj sceni i veliki broj ljubitelja pisane reči na istom mestu – tako je protekao prvi dan najvećeg kulturnog događaja u regionu, 64. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga. Na štandu Vulkan izdavaštva interesovanje javnosti privukli su Miodrag Majić i Ivan Tokin, koji su potpisivali romane i razgovarali sa posetiocima. Drugog dana Sajma, u Hali 1 svoje nove knjige potpisivaće:

 

  1. Zorana Schultz 16 – 17 sati
  2. Tanja Anđelković 17 – 18 sati
  3. Veroslav Rančić 18 – 19 sati

 

Tanja Anđelković je autorka kuvara Siti i srećni, koji će vas inspirisati da osmislite svoje recepte za najrazličitija jela, zavolite kuvanje i uživate u njemu. Pored toga, on će oplemeniti vaše domaćinstvo jer ćete na trpezi imati stara, tradicionalna jela pripremljena na moderan način. Retke su knjige koje naslovom zaintrigiraju čitaoce i već prvim stranicama zaokupe pažnju. Upravo takvo je delo Veroslava Rančića koje nosi neobičan naziv – Da li Bog mrzi žene. U romanu Povratak u život Zorana Schultz otkriće nam šta uraditi kada se učini da je sve izgubljeno i da više ništa neće biti kao pre.

 Svakog dana na štandu Vulkan izdavaštva u Hali 1 autori domaćih izdanja potpisivaće knjige, ali biće tu i da čuju čitaoce, razmene utiske i ideje. Ceo raspored potpisivanja možete pogledati na sajtu www.vulkani.rs.

 Pored druženja s autorima, pripremili smo neverovatne sajamske popuste za sve posetioce. Na našim štandovima u Hali 1 i Hali 4 očekuju vas ZONE OPASNIH POPUSTA, i to: ZONA 50%, ZONA 60%, ZONA 70% i PREKO 70% (zona totalne rasprodaje).

 Na svaku knjigu koju kupite na našim štandovima, a koja nije na nekoj akciji, odobravamo popust od 15%, a za tri kupljene knjige dodatnih 10% popusta! Pored navedenih popusta, svim članovima Kluba dobre knjige i knjižara Vulkan odobravamo i dodatni članski popust od 10%.

 Ne propustite jedinstvenu priliku da svoje police ukrasite kvalitetnim izdanjima kojima ćete se uvek vraćati. Dođite da se družimo, čitamo i zajedno tradicionalno proslavimo praznik knjige!