Vulkan Izdavastvo | Velika Vulkanova akcija u svim objektima Moj
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
utorak, 16. jul 2019.
Velika Vulkanova akcija u svim objektima Moj kiosk od 15. jula do 15. avgusta

Iskoristite jedinstvenu ponudu i nabavite neprolazne naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama u svim objektima Moj kiosk! Tokom trajanja velike letnje akcije, od 15. jula do 15. avgusta, jednu knjigu možete nabaviti po ceni od 399 dinara, a dve knjige dobijate za neverovatnih 499 dinara. Akcija traje mesec dana, odnosno do isteka zaliha, a u ponudi su veoma popularni, žanrovski različiti romani.

Noć mi te uzima, roman čuvenog italijanskog pisca Donata Karizija, ljubitelje trilera neće ostaviti ravnodušnim. Autor piše o hladnoj maglovitoj noći u varošici skrivenoj među senkama Alpa. O noći koja je promenila sve, u kojoj je zlo glavni pokretač priče. Dva meseca nakon nestanka devojčice u magli, specijalni detektiv Fogel i dalje se bavi tim slučajem, koji je postao medijska senzacija. A upravo to je njegova specijalnost: zna kako da manipuliše medijima, privuče kamere, osvoji naslovnice svih dnevnih novina. Postavlja se pitanje zašto je i dalje tu? I zašto je baš te noći, kad je devojčica nestala, njegov automobil sleteo s puta? A povrh svega, pošto nije povređen, čija je krv na njegovom odelu?

Drugi roman u ponudi Možda nebo zna, nastao iz pera francuskog pisca bestselera Gijoma Musoa, očaravajuća je priča, prepuna magije, napetosti i ljubavi. Teže je sačuvati ljubav, nego pronaći je, poručuje Muso ovim romanom. Glavni junaci Žilijet i Sem nije trebalo da se sretnu, a kamoli da se zaljube jedno u drugo. Ipak, posle strastvenog vikenda i obostranih laži, Žilijet mora da se vrati u Pariz, a Sem odlazi za njom na aerodrom kako bi je sprečio da ode. U tom presudnom trenutku, kad je sudbina mogla da se promeni, on ne ume da pronađe prave reči da je zadrži pored sebe. Tek što je Žilijetin avion uzleteo, eksplozija odjeknu nebom. Sem je očajan, jer je još jednom ostao bez voljene žene. Ali on ne zna da njihova priča nije završena...

U knjizi Zavera sudnji dan, napetost, akcija i romansa dostižu vrhunac u uzbudljivoj mreži međunarodnih intriga. Za ljubitelje istorijskih romansi pripremili smo knjigu Četiri noći sa vojvodom čuvene Eloize Džejms. Ukoliko tragate za srećom u naslovima popularne psihologije, preporučujemo vam knjigu Sreća i druge male važne stvari. Polazeći od književnih i filozofskih izvora, od Alise u Zemlji čuda i Malog Princa do Tolstoja i Ničea, autor Haim Šapira nas poziva da dovedemo u pitanje sopstveno viđenje sreće i počnemo da cenimo ono što je zaista važno.

Ovo su samo neki od naslova koji su se našli u bogatoj ponudi velike letnje Vulkanove akcije. Za celokupnu ponudu posetite najbliži objekat Moj kiosk i izaberite prema ličnim afinitetima omiljene naslove. Ulepšajte sebi i dragim osobama leto uz jedinstvene knjige Vulkan izdavaštva, i to po neverovatnim cenama!