BARUTNI RAT | Naomi Novik
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

NAOMI NOVIK rođena je 1973. godine u Njujorku. Studirala je englesku književnost na Univerzitetu Braun i diplomirala informatiku na Univerzitetu Kolumbija. Učestvovala je u dizajnu i razvoju raznih kompjuterskih igrica. Pročitaj više

BARUTNI RAT

Oblast: Fantastika
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 320
povez: broš
Pismo:
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN

Nakon sudbonosne avanture u Kini, kapetana Vila Lorensa iz Vazduhoplovnih snaga Njegovog veličanstva i njegovog izuzetnog zmaja Temerera iznenađuje misteriozni glasnik koji nosi hitna nova naređenja iz Britanije. Od Otomanskog carstva su kupljena tri skupocena jaja zmajeva, a Lorens i Temerer moraju skrenuti do Istanbula i sprovesti taj dragoceni tovar u Englesku. Vreme je od ključnog značaja budući da jaja treba odneti kući pre nego što se izlegu.
Ali na svakom koraku, misiji preti propast – zahvaljujući đavolskim mahinacijama kineskog zmaja Lijen, koja krivi Temerera za smrt svog gospodara i koja se zaklela da će postati Napoleonov saveznik i osvetiti se. Onda, suočeni sa strašnom izdajom na neočekivanom mestu, Lorens, Temerer i njihov odred moraju započeti odvažnu ofanzivu. Međutim, kakve šanse imaju protiv okupljenih sila Bonapartine neumolijve armije?
 

Miroslav Bičanski
Jako dobre knige Pročito sm ih za dva dana!! Interesuje me da li nameravate da izdate i ostale knjige iz serijala?? :)
Dodajte svoj komentar