NEKA DRUGA ŽENA | Tamar Koen
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Tamar Koen rođena je u Nigeriji, bavi se slobodnim novinarstvom i piše za engleske časopise i novine. Iako je relativno kasno počela da se bavi pisanjem, do sada je već izdala pet romana. Živi u Londonu sa svojim partnerom i troje dece. Pročitaj više

NEKA DRUGA ŽENA

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-01774-8
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Najbolji prijatelji sve dele. Pričaju vam o svojoj novoj kuhinji, o tome kako njihovo dete napreduje u školi, o tome kako varaju ženu sa mlađanom manekenkom.
Najbolji prijatelji vas ne lažu. Ne usele vam se u stan i ne preuzmu vam kauč na nekoliko nedelja. Ne zovu advokata i ne teraju vas da odaberete stranu.
Najbolji prijatelji ne kriju od vas svoju prošlost. Ne dovode vas u opasnost. 
Najbolji prijatelji ne ostaju zauvek najbolji prijatelji.

Den i Saša i Džoš i Hana najbolji su prijatelji, kao i njihove ćerkice vršnjakinje. Međutim, idilični zajednički vikendi pretvoriće se u pravu noćnu moru kada Den poveri Džošu da ostavlja ženu zbog zgodne mlađe devojke, očekujući od njega da ga u toj odluci u potpunosti podrži. Denova uskoro bivša supruga Saša slomljena je njegovom izdajom i podrazumeva da će Hana biti uz nju u tim teškim trenucima. U nezavidnom položaju između dve vatre, Džoš i Hana će se uskoro naći u opasnoj mreži ružnih optužbi i neprijatnih otkrića, koja preti da razotkrije i njihove dugo skrivane tajne.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar