BRBLJIVICA. | Meg Kabot
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Meg Kabot Pročitaj više

BRBLJIVICA.

Oblast: Tinejdž
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 248
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Lizi Nikols ima problem. Veliki problem. Jednostavno ne zna da ćuti. Njen problem nije samo to što ne može da sačuva tajnu; ona ne ume da sačuva ništa za sebe – pa čak ni gnev kada posumnja u neverstvo svog dečka, Endija, ili u to da mu namere nisu nimalo časne. Ali kada ovoga puta razveže svoj jezik, obrešće se usred Londona, bez Endija, bez novca i smeštaja, sa povratnom avionskom kartom za Njujork koja važi tek za mesec dana.

Srećom, njena najbolja drugarica Šari svoj odmor provodi u Francuskoj gde u zamku Mirak pomaže oko organizovanja svadbenog veselja. Romantičnom zamku iz šesnaestog veka potreban je barmen, a Lizi očajnički traga za poslom. Pa šta ako nikada pre nije mućkala pića? Ili što ne zna ni reč francuskog. Naučiće, zar ne? Uostalom, tu će biti Žan-Luk, neodoljivo zgodan sin vlasnika zamka Mirak.

Ali dok je većina barmena diskretna, Lizi je izuzetak. I pre nego što veselje otpočne, nevesta je van sebe, mladoženja je neuračunljiv, a zamak Mirak u velikoj nevolji. I kada se sve nekako vrati na svoje mesto, niotkuda se pojavljuje njen bivši dečko Endi, preteći da uništi sve, naročito Lizinu priliku da konačno pronađe pravu ljubav...

... Osim ako ona ne otkrije način da mudro iskoristi svoja brbljiva usta i tako čitavu stvar sačuva od sigurne propasti!

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar