Vulkan Izdavastvo | Knjiga | BEZ ŠTIKLI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Frančeska Lančini Pročitaj više

BEZ ŠTIKLI

Oblast: Čiklit
ISBN: 978-86-7804-716-9
Format: 140 x 205 mm
br. str.: 280
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
U glamuroznom, ali ispraznom životu na modnoj pisti, jedna nesvakidašnja manekenka pokušaće da pronađe svoje mesto pod suncem.

Sofija, dvadesetpetogodišnja devojka iz bogate italijanske porodice, iako je diplomirala savremenu književnost, radi kao manekenka i zarađuje mnogo novca šetajući se pistama Milana, Majamija i Barselone. Duboko prezire svoj posao – mrzi bliceve, reflektore, histeričnu užurbanost koja prethodi modnim revijama i manekenke koje izgladnjuju svoja tela da bi bile što mršavije. U njen intimni svet najbolje su pronikli njena šesnaestogodišnja cinična sestra Đinevra i Paolo, prijatelj i vlasnik knjižare.

Upuštajući se iz jedne ljubavne veze u drugu, Sofija pokušava da spozna svet svojih emocija. Traži svoj mir i mesto pod suncem, svesno lutajući po blistavom, ali frivolnom i površnom svetu mode. U presudnom času jedna osoba će joj otvoriti oči i uvideće ono čega nije ni bila svesna... 

Autorka Frančeska Lančini, bivša manekenka, napisala je moderni roman o sazrevanju i spoznaji, delo u kom se prepliću buntovništvo Lovca u žitu i tematika romana Đavo nosi Pradu.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar