NA NIŠANU
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Tejlor Adams je režiser i pisac. Godine 2008. režirao je film And I feel fine. Diplomirao je na Univerzitetu Istern Vašington. Osvojio je prestižnu nagradu EdmunD Dž. Jarvud. Nekoliko godina radi u filmskoj industriji i živi u državi Vašington. Pročitaj više

NA NIŠANU

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-03271-0
Format: 145x205
br. str.: 256
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Od autora bestselera ,,Bez izlaza", stiže nam novi napeti triler o paru koji traži novi početak i savršenoj zasedi. Knjiga koju nećete moći da ispustite iz ruku!

Džejms i El Eversman putuju kroz pustinju Mohave sa namerom da započnu novi život. Kada im se automobil sasvim neočekivano pokvari, naći će se zarobljeni usred pustare, sa malo vode i bez signala mobilnog telefona. Sve dok Džejms ne otkrije rupu od metka na haubi, misliće da su ovi događaji samo maler. Nekoliko kilometara dalje, smrtonosni snajperista drži ih na nišanu. Okruženi samo ogromnim otvorenim prostorom, odlučuju da zaklon potraže iza svog automobila. Nemaju kuda da pobegnu, nemaju način da dozovu pomoć, a hladnokrvni strelac ne dozvoljava im da predahnu. Dok sunce ne zađe, Džejms i El moraće da se bore za život.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar