REKA ČUVA TAJNU | Amanda Kvik
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

AMANDA KVIK je pseudonim Džejn En Krenc. Svoja dela potpisuje sa tri različita imena, čime ih i žanrovski određuje. Kao Džejn En Krenc (što joj je venčano prezime) piše romantične priče i romane, kao Amanda Kvik piše istorijske romanse, dok kao Džejn Kasl (što joj je devojačko prezime) piše futurističke i romane sa paranormalnom tematikom. „Oduvek su me pitali zašto koristim tri imena. Odgovor je jasan – želim da na taj način svaki čitalac, kada uzme bilo koju moju knjigu, zna u koji će svet zaploviti“, kaže autorka. Diplomirala je istoriju na Univerzitetu Kalifornija u Santa Kruzu, a magistraturu iz oblasti bibliotekarstva odbranila je na državnom univerzitetu u Kaliforniji. Pre nego što je počela profesionalno da se bavi pisanjem knjiga, radila je kao bibliotekar. Udata je i sa suprugom ... Pročitaj više

REKA ČUVA TAJNU

Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 145x205mm
br. str.: 248
povez: broš
Pismo:
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
Entoni Stalbridž i Luiza Brajs srešće se u polutami zabranjenih hodnika grandiozne vile Hejstingsovih, a strastven zagrljaj poslužiće kao maska za pravi razlog njihovog boravka u nedozvoljenim odajama.

Dvoje prestupnika ipak povezuje samo zanimanje za privatne poslove gospodina Hejstingsa, istaknutog člana Društva, za kojeg oboje veruju da krije užasne tajne. Svako ima svoj razlog za potragu – Entonijeva verenica je navodno izvršila samoubistvo, ali on veruje da je istina sasvim drugačija. Luiza, čiji je pravi identitet skriven velom misterije, ubeđena je da je Hejstings povezan sa jednim zloglasnim bordelom. Kada Entoni uspe da obije Hejstingsov sef, pokazaće se da su oboje bili u pravu. Međutim, otkriće i da sef krije mnogo više od toga...

U pokušaju da zločinca izvedu pred lice pravde, Luiza i Entoni moraće blisko da sarađuju – prinuđeni da se bore ne samo sa opasnošću, već i svojim sve snažnijim osećanjima. 
Nikolic Dragana
Sjajna knjiga, kao i ostale njene knjige. Ljubav, strast, intriga i pitanje poverenja. Idealna knjiga za odmor, opuštanje i uživanje. Njeni junaci vole bezuslovno i uvek nađu jedno drugo, i tu se Luiza i Entoni ne razlikuju od ostalih. Ipak, svaki par junaka ima jedinstvenu priču, a London u XIX veku tim pričama daje poseban šarm.
Dodajte svoj komentar