MUDAR RODITELJ − SREĆNO DETE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Hedvig Montgomeri rođena je 1968. godine u Oslu. Po struci je psiholog i porodični terapeut i ima više od dvadeset godina iskustva u tom poslu. Montgomeri drži seminare pri međunarodnoj organizaciji Famlab, koja se bavi obučavanjem roditelja i staratelja. Učestvovala je u osnivanju prvog udruženja u Norveškoj koje organizuje kolektivne psihološke seanse u preduzećima, a bavila se i kliničkom psihologijom. Njene knjige plod su višedecenijskog istraživanja i iskustva (kako profesionalnog, tako i roditeljskog) i sadrže mnoštvo mudrih saveta koji su pomogli roditeljima širom sveta da postanu još bolji u nimalo lakom zadatku koji je pred njima, a to je odgajanje dece. Pročitaj više

MUDAR RODITELJ − SREĆNO DETE

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-02576-7
Format: 145x185 mm
br. str.: 200
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Uz priručnik Mudar roditelj srećno detepostaćete roditelj kakav ste oduvek želeli da budete!

Kada dobijete dete, život vam se iz korena promeni i krećete u uzbudljivu avanturu. Srećni ste zbog svoje nove uloge, ali i uplašeni. Mnoge stvari se, kao što i pretpostavljate, neće odvijati onako kako ste zamislili. Od vas se očekuje da budete mudri, hrabri i da znate apsolutno sve.

Kako da vaše dete bude srećno? Kako da izgradite međusobno poverenje? Kako da pripremite dete za tužne situacije koje su neizbežne? Da li je u redu da pokažete detetu da vas je naljutilo i u kojoj meri? Ukratko: šta je vaš najvažniji zadatak na čarobnom putu roditeljstva?

Prva u nizu knjiga posvećenih porodičnom životu i načinu na koji se vaspitavaju deca. Namenjena onima koji tek očekuju rođenje deteta, ali i roditeljima kojima je neophodan dobar i mudar savet.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar