PRINC PESNIKA | Ketlin Mekgovan
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Ketlin Mekgovan Pročitaj više

PRINC PESNIKA

Oblast: Trileri
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 349
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Morin Paskal u žiži je svetske javnosti pošto je objavila novu knjigu u kojoj opisuje potragu za Isusovim jevanđeljem. Međutim, kada u novinama pronađe ime svoje bivše ljubavi, Beranžea Sinklera, Morin će se otisnuti na putovanje u Firencu.

U Toskani, njih dvoje počeće da istražuju rad Lorenca Medičija, Princa Pesnika, a Beranžeova sudbina neumitno će se ispreplesti sa sudbinom ovog velikog renesansnog vladaoca. On i Morin moraće da otkriju paganske tajne porodice Mediči i naći će se na udaru ljudi koji su spremni na sve kako bi te tajne zaštitili.

Može li drevna legenda o Koplju sudbine odrediti Beranžeovu sudbinu i ponovo pokrenuti krvnu osvetu koja traje više od petsto godina? 

Ketlin Mekgovan maestralno oživljava renesansu i doba Lorenca Veličanstvenog i otkriva nam skrivene poruke u delima Donatela, Botičelija i Mikelanđela...

Stevan Blagojevic
Na veoma interesantan i zanimljiv nacin citaocima priblizava jedno doba,jednu dinastiju i stvaraoce tog doba. Moja preporuka,odnoso preporuka cele trilogije!
Majda Božović
Fantastična knjiga, sa izuzetno interesantnom pričom. Svi djelovi su odlični ali ova je na mene ostavila najjači utisak. :)
Dodajte svoj komentar