Vulkan Izdavastvo | Knjiga | JOŠ OD PRVOG TRENA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

DŽ. KORTNI SALIVAN američka je autorka koja piše za neke od najprestižnijih časopisa, među kojima su: Elle, Glamour, Allure, Men's Vogue, New York Observer. Živi sa dečkom i psom u Bruklinu. Pročitaj više

JOŠ OD PRVOG TRENA

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-00787-9
Format: 145x205
br. str.: 312
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Silija, Bri, Sali i Ejpril se sa koferom punim porodičnih i ljubavnih uspomena upuštaju u nova životna iskustva. Silija je doživela ljubavni krah, Bri je našla ljubav koju njena patrijarhalna porodica nikada neće prihvatiti, Sali traži utehu u svom profesoru, a Ejpril shvata da je prvi put u životu pronašla prave prijatelje kojima može da veruje.
Kada se posle četiri godine okupe na Salinom venčanju, shvatiće da se osim čvrste odanosti i privrženosti sve drugo promenilo. Odrasle pod ideologijom feminizma, moraće da otkriju na koji način se on upleo u njihov posao, ljubav i porodicu. Za Siliju, Bri i Sali to je borba sa devojačkim prezimenom, ljubavnim aferama, noćnim izlascima i roditeljskim prigovaranjem. Nasuprot tome, za crvenokosu Ejpril, kojoj je moderni feminizam postao životni put i opredeljenje, to je nešto daleko opasnije.

Ova duhovita i topla priča o prijateljstvu, prvim ljubavima, vrtoglavim usponima i padovima koji prate odrastanje i donose težinu zrelog doba, dubokom iskrenošću prodire u suštinu onoga sa čime se suočavaju mlade žene današnjice.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar