OSTANI KRAJ MENE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

GIJOM MUSO rođen je 1974. godine na Antibima. Iako je po zanimanju profesor ekonomije, od malih nogu bio je opčinjen književnošću i filmom, i počeo je da piše još kao student. Ovaj mladi francuski autor je pre nekoliko godina napravio potpuno neočekivan ali zapažen nastup na svetskoj književnoj sceni, osvojivši publiku i kritiku jednostavnim, ubedljivim stilom. Njegovi romani do sada su prodati u nekoliko miliona primeraka i prevedeni na 42 jezika, a za sve romane otkupljena su i filmska prava. Od kada se pojavio 2007. godine, Musoov roman Zato što te volim nalazi se u samom vrhu lista najprodavanijih knjiga. Pročitaj više

OSTANI KRAJ MENE

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 9788677106317
Format: 145x205 mm
br. str.: 256
povez: broš
Pismo:
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Svi smo se makar jedanput zapitali: Kada bismo mogli da se vratimo kroz vreme, da li bismo nešto promenili u našem životu? Kada bismo mogli, da li bismo izbrisali nešto zbog čega smo patili, zbog čega smo se kajali? Eliot za sobom ima uspešnu karijeru hirurga. On je šezdesetogodišnjak koji živi u San Francisku, a ciji život uveseljava samo kcerka Endži. Eliotova najveća ljubav, Ilena, umrla je pre trideset godina. Jednog dana, spletom neobičnih okolnosti, dobiće priliku da upozna sebe kao mladića, tri decenije ranije. U to vreme, Eliot je bio mladi lekar, ambiciozan i posvećen svom poslu. U zamahu sedamdesetih godina dvadesetog veka u San Francisku, upoznaće Ilenu, a dok se odvija neobičan susret dvojice Eliota, pred čitaocem se razvija nežna i snažna ljubavna priča.
Jelena Delibasic
Ova knjiga je za mene pokusaj da se izmeni proslost i podsecanje da u zivotu treba da pokusam nesto ako to zaista zelim, a ne da se posle trideset godina pitam sta bi bilo da sam probala. Mislim da se to Eliotovo vracanje u proslost i menjanje sudbine odigralo samo u njegovoj glavi i da na kraju ostaje sa Ilenom samo u mislima. Smatram da je Eliot bio jako nepravedan prema Metu, a i prema Ileni, sto im nije rekao istinu.Bolje da covek bude otvoren i iskren kada ga nesto muci, koliko god to bilo strasno, nego da guta u sebi. Mozda bi sve bilo mnogo drugacije da je Eliot izabrao drugi put!!!
Maki
Zanimljiva knjiga, mada po meni malo slabija od prethodnih.
Marija Pavlićević
Predivna knjiga koja se čita u dahu!
Valentina Petrovic
Zanimljiva knjiga.Stvarno neizvesna do samog kraja.Preporučujem.
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar