DŽEJMI OLIVER I FOODTUBE: PORODIČNI KUVAR | Kerijen Danlop
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

KERIJEN DANLOP je jedna od učenica Džejmija Olivera u njegovom restoranu Fiftin i već godinama kuva sa Džejmijem. Nakon što je otišla iz Fiftina, usavršila je svoje kulinarske veštine, zasnovala porodicu, postala supermama, a sada je napisala i ovu divnu knjigu s 50 recepata koji su zakon u njenom domaćinstvu.Kerijen je veoma druželjubiva osoba, koja zrači toplinom i nežnošću i ima izraženu majčinsku crtu – recepti iz ove knjige, kao i trikovi i saveti za ekonomično kuvanje s njenih video-klipova sa Fud tjuba, pružiće vam veliki izbor jednostavnih jela, kojima ćete se rado vraćati. Pročitaj više

DŽEJMI OLIVER I FOODTUBE: PORODIČNI KUVAR

Oblast: Kuvari
ISBN: 978-86-10-01560-7
Format: 145x208
br. str.: 128
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Džejmi Oliver i njegove kolege sa FoodTube kanala napravili su sjajne mini-kuvare koji sadrže recepte za najpopularnija i najkorisnija jela.

Kerijen Danlop bila je među Džejmijevim prvim učenicima u restoranu Fifteen. Kuvanje je od tada njena profesija, ali i lična pasija u kojoj uživa u svom porodičnom domu. Njena strast prema dobroj, jednostavnoj hrani pristupačnih cena isijava sa svake strane ove praktične knjige.

Ovaj sjajni priručnik sadrži 50 recepata za jela koja će u vama izazvati osećaj kao da vas je neko od srca zagrlio – tu su recepti za prijatnu večeru, jednostavan doručak, kuvanje na veliko i uzbudljive poslastice.
Kerijen je oduvek volela da eksperimetiše u kuhinji, a otkako je dobila decu, preorijentisala se na kuvanje za porodicu – nije želela da ih hranim gotovim jelima i industrijskom hranom, već onako kako su nju hranile majka i baka.
Čak i ako mislite da ne znate da kuvate, ovaj kuvar će vam otkriti da to nije teško naučiti. Dovoljno je da savladate pet recepata, nakon čega ćete steći dovoljno samopouzdanja da počnete da eksperimentišete s njima i učinite ih svojim. Kerijen vam nudi sjajne ideje koje će vam omogućiti da baš među njima otkrijete tih pet svojih.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar