Vulkan Izdavastvo | Knjiga | TANGO POD MESEČINOM
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

ALI SINKLER je dobitnica više nagrada kada su u pitanju romani koji kombinuju putovanja, misteriju i romansu. Avanturista u srcu, Ali se popela na neke od najviših vrhova sveta i upoznala brojne egzotične destinacije, kulture i jezike. Volontira u neprofitnoj organizaciji Books in Homes, promovišući pismenost i čitanje među mladim Australijancima. Posetite je na www.allisinclair.com. Pročitaj više

TANGO POD MESEČINOM

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02187-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Kako da cenimo srećne trenutke ako ne doživimo tugu? Dobar tango plesač koristi sve emocije koje doživi da bi ispričao priču, čak i ako mu one donose bol. To je lepota tanga. To je lepota života.

Deni Makena ušetala je u svet tanga da bi razotkrila laži i prevare koje već generacijama razaraju njenu porodicu. U potrazi za odgovorima, nailazi na priču o nerazrešenom ubistvu legende tanga pedesetih godina prošlog veka u Buenos Ajresu i upoznaje tajanstvenog Karlosa Eskudera, muškarca vrele krvi čija gruba spoljašnost krije pregršt priča.
Uprkos tome što Deni nema nikakav osećaj za ritam, njih dvoje stvaraju jedinstveni ples duša sve do trenutka kada razlike u njihovom poreklu i kulturama ne prouzrokuju duboki jaz. Tada ples strasti postaje komplikovani ples izdaje.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar