MOĆ ŽUDNJE | Eloiza Džejms
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

ELOIZA DŽEJMS, čije je pravo ime Meri Blaj, rođena je 1962. godine u Minesoti. Vanredni je profesor engleske književnosti na Univerzitetu u Fordhamu. Potiče iz porodice književnika, a još kao studentkinja počela je da piše i objavljuje. Njeni romani često imaju podatke iz bogate prošlosti engleske istorije i književnosti. Udata je za Italijana Alesandra Vetorija, sa kojim ima sina i ćerku. Pročitaj više

MOĆ ŽUDNJE

Oblast: Istorijska romansa
ISBN:
Format: 145x205mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Nemiri vrele čežnje odvešće Šarlot Dejčeston u zagrljaj šarmantnog stranca sa maskom na licu. On je moćan, neodoljiv, fatalno zgodan lakej koji je privlači i sa kojim će – i to ne protiv svoje volje – biti veoma, veoma bliska na maskenbalu. A onda, tek tako, čarobni neznanac nestaje.

Nekoliko godina kasnije, nakon što je Šarlot u velikom stilu debitovala u londonskom visokom društvu, njih dvoje ponovo će se sresti, ali onaj nekada zgodni vragolan više nije lakej. Sada je bogat, ima titulu – i ne seća se Šarlot. Uz sve to, predmet je jednog skandaloznog trača: njegova muškost dovedena je u pitanje.

Šarlot, koja možda i previše dobro poznaje silinu njegove strastvenosti, šokirana je tom glasinom koja je uzburkala visoko društvo. Na kraju, sve bi moglo da se završi kao u bajci. Ili ne...  
KOMENTARI IZDAVAČA
Da, u planu je objava nastavka tokom leta.
[Vulkan izdavaštvo]
Violeta Tomasevic
Knjiga je puna emocija,na kraju sam zaplakala, prava istorijska romansa, za one koji vole romanticne price smestene u XIX vek moja preporuka!Jedva čekam nastavak!
biljana andric
prelepa
Ana Balind Kovač
Odlična! Hoćete izdavati drugi deo "Midnight Pleasures"?
Sonja
Knjiga je odlicna!
Dodajte svoj komentar