Vulkan Izdavastvo | Knjiga | UZDAH U TIŠINI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Švedski par autora bestselera, Sila i Rolf, ujedno su i najpoznatiji scenaristi trilera u toj zemlji. Do sada su napisali scenarija za 26 filmova, kao i materijal za više serija. Njihov prvi roman, Sve će to plima odneti, prevođen je na dvadeset jezika čak i pre nego što je izašao u Švedskoj.Njihove knjige karakterišu harizmatišni likovi vođeni željom da dosegnu socijalnu pravdu i priče koje oslikavaju Švedsku kao zemlju društvenih sukoba. I sve to protkano tipičnim nadrealističnim humorom.  Pročitaj više

UZDAH U TIŠINI

Oblast: Detektivski romani
ISBN: 978-86-10-02192-9
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 344
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Intrigantno putovanje u mracne lavirinte politicke korupcije, velicanstven nastavak serijala koji ruši stereotipe.

Sandra Salman je bila srećna. Jezdila je kroz tminu, po pljusku, na svom novom belom skuteru, i bila je srećna. Onda je ostala bez goriva, motor se ugasio, a hladnoća joj se uvukla u kosti: samo je želela da što pre stigne kući. Ali čim je otvorila vrata, kao da se našla u najgoroj noćnoj mori. Njen otac se obesio. U trenu, njen dom bio je pun policajaca koji su želeli da brže-bolje arhiviraju slučaj kao samoubistvo.

Jedino se Oliviji Riveri čini da se nešto u čitavoj priči ne uklapa. Pre svega, Bent Salman nije ostavio oproštajnu poruku. Osim toga, radio je u carinskoj upravi, odakle je nestala velika količina zaplenjenih narkotika. Možda je bio umešan u krađu? Ili je želeo da razotkrije krivca i zato je ućutkan? Olivija ne može da dozvoli da sva ova pitanja ostanu bez odgovora. Sa svih strana stižu prikrivene pretnje, ljudi povezani sa slučajem nestaju bez traga i ubrzo će postati jasno da je smrt Benta Salmana samo vrh ledenog brega koji pulta po crnom moru strašnih spoznaja..
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar