Vulkan Izdavastvo | Knjiga | DŽEJMI OLIVER I FOODTUBE: UKUSI ITAL
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

ĐENARO KONTALDI je je jedan od najčuvenijih, najboljih i najekstravagantnijih italijanskih kuvara na svetu, kao i mentor Džejmija Olivera. On je naučio Džejmija kako da priprema italijansku hranu i, prema Džejmijevim rečima, oblikovao je čitavu njegovu karijeru. U ovom kuvaru Đenaro predstavlja 50 recepata za testenine za sva godišnja doba. Recepti iz ove knjige, kao i trikovi i saveti za ekonomično kuvanje s njegovih video-klipova sa Fud tjuba, pružiće vam veliki izbor ideja za pripremu najlepših testenina, kojima ćete se rado vraćati. Pročitaj više

DŽEJMI OLIVER I FOODTUBE: UKUSI ITALIJE

Oblast: Kuvari
ISBN: 978-86-10-01562-1
Format: 145x208
br. str.: 128
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Džejmi Oliver i njegove kolege sa FoodTube kanala napravili su sjajne mini-kuvare koji sadrže recepte za najpopularnija i najkorisnija jela.

Džejmijev italijanski mentor, kuvar Đenaro Kontaldo, sprema, kuva i jede pastu preko pedeset godina. Ova divna knjiga će, pomoću jednostavnih, sezonskih recepata, kao i svih osnova koje je neophodno znati, transformisati način na koji kuvate testeninu.

Ovaj sjajni priručnik sadrži 50 recepata za omiljenu italijansku, a to je, naravno, testenina! Testenina je osnova italijanske kuhinje i većina tradicionalnih italijanskih porodica konzumira je bar jednom dnevno.
Čar testenine leži u tome što se sprema brzo, jednostavno i na razne načine – od jednostavnih sosova s paradajzom, kojima se samo preliju špagete, do ragua koji se kuvaju satima i jela iz peći. Može biti izuzetno lagana, ali i veoma bogata, u zavisnosti od godišnjeg doba i vašeg budžeta. Recepti u ovom kuvaru su razvrstani po godišnjim dobima – ako se rukovodite ovom filozofijom, jela će vam biti ukusnija i hranljivija.
Uz recepte u ovoj knjizi, na kanalu Fud tjub možete pronaći Đenarove video-snimke i još mnogo njegovih recepata i ideja za testenine. Gledajte, kuvajte i uživajte!

Jelena Todorovic
Na upravo završenom Sajmu knjiga, kupih ovaj divni kuvar. Čitam i pitam se kako je lektoru moglo da promakne toliko grešaka i zašto je font toliko sitan? I prevodilac i i lektor su pokazali zavidno NEznanje iz oblasti kulinarstva, a slova su toliko sitna da nam za čitanje treba lupa. Svaka čast Džejmiju i Đenaru, ali ovo mi stvarno bode oči, pa sam morala da kažem.
Dodajte svoj komentar