Vulkan Izdavastvo | Knjiga | SUMRAK BOGOVA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Erih fon Deniken Pročitaj više

SUMRAK BOGOVA

Oblast: Fantastika
ISBN: 978-86-7804-498-4
Format: 140 x 205 mm
br. str.: 225
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Erih fon Deniken je trn u oku arheolozima i istoričarima još otkako je objavio svoju prvu knjigu Sećanja na budućnost (1968). Njegova tumačenja religijskih tekstova i misterioznih artefakata podstakla su čitaoce širom sveta da razmišljaju o mogućnosti da vanzemaljci nisu samo posetili Zemlju nego i da su za sobom ostavili više nego ubedljive dokaze o uticaju na ljudska bića.

„Ozbiljni“ naučnici, čije teorije nisu ni izbliza tako intrigantne, otada su na mukama. Oni često nisu u stanju da pruže uverljive odgovore na Denikenova pitanja, a objašnjenja koja Deniken nudi pokušavaju da diskredituju. Međutim, niko ne može da porekne snagu jedne vizije koja se izborila za svoje mesto kao alternativa savremenim pogledima na poreklo čovečanstva.

U knjizi Sumrak bogova Deniken nastavlja da nadograđuje teoriju o drevnim astronautima, ovog puta istražujući povezanost između svemirskih putnika i trenutno veoma „vruće“ teme – majanskog kalendara. Dosad su gotovo svi čuli nesšto o predskazanju da taj drevni kalendar, koji obuhvata desetine hiljada godina, ukazuje baš na 21. decembar 2012. kao na kraj nečega i početak novog doba. Nije nimalo iznenađujuće što Deniken očekuje da će vanzemaljci učestvovati u tim događajima.Jelena Nikolić
Danas sam se toliko obradovala kada sam videla ovu knjigu, da mislim da sam uplašila prodavačicu! Jako mi je drago što su ove knjige počele ponovo da se izdaju. Samo vi nastavite sa izdavanjem Denikenovih knjiga! I hvala, puno!
Dodajte svoj komentar