Vulkan Izdavastvo | Knjiga | KAD SE NEMOGUĆE DESI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

DŽUDI BLUM provela je detinjstvo u Elizabetu, u Nju Džerziju. Diplomirala je na Univerzitetu u Njujorku 1961. godine, a za počasnog diplomca proglašena je 1996. godine. Iza sebe ima osamdeset miliona prodatih primeraka knjiga, koje su prevođene i na više od trideset jezika. Prima hiljade pisama godišnje od svojih čitalaca svih uzrasta koji dele njena i osećanja i brige. Živi sa mužem Džordžom seleći se sa ostrva na ostrvo na istočnoj obali Sjedinjenih Država. Ima troje dece i jednog unuka. Pročitaj više

KAD SE NEMOGUĆE DESI

Oblast: Drama
Format: 145x205
br. str.: 352
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Posle izvesnog vremena sećanja počinju da blede I zahvalni smo zbog toga. Ali to ne značI da je to potpuno nestalo. Postoje hitnije stvari o kojima treba sanjati I brinuti,stvari koje nam noću ne daju da spavamo. Ostareli roditelji, deca u pubertetu, posao, novac,situacija u svetu. Život ide dalje, kao što su nam roditelji obećali te zime. Život ide dalje, ako smo imali dovoljno sreće.

Miri Amerman ima petnaest godina i odrasta pod staklenim zvonom u gradiću Elizabetu, u Nju Džerziju. Otac je rano nestao iz njenog života, ali njena brižnai borbena majka, mudra baka, najbolja prijateljica Natali i mnogi drugi stoje uz nju. Kada upozna prvu veliku ljubav, čini se da njenoj sreći nema kraja. Ali onda se za manje od tri meseca u Elizabetu ruše tri aviona, i ništa više nije kao pre.

Niz naizgled nemogućih događaja na jednako nemoguće načine oblikovaće sudbinu porodica, prijatelja i stranaca, svih onih koji su se zatekli u gradiću u trenutku kada su se tamo dogodile avionske nesreće, a svako od njih će se na svoj način nositi sa patnjom i nadom, i svime što dolazi između.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar