Vulkan Izdavastvo | Knjiga | DIVLJINA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

ŠERIL STREJD rođena je 1968. godine. Njen prvi roman Baklja, koji je kritika sjajno ocenila, bio je u užem izboru za književnu nagradu Grejt Lejks, a Oregonijan ga je izabrao za jednu od deset najboljih knjiga autora s pacifičkog severozapada za 2006. godinu. Njene priče i eseji objavljeni su u mnogim novinama i časopisima, uključujući Njujork Tajms, Vašington Post, Alur, Rampus, Self, Misuri Rivju i San. Njeni eseji su uključeni u antologiju Pushcart Prize i dva puta u Najbolje američke eseje. Svetski slavu je doživela autobiografijom Divljina koja je postala internacionalni bestseler preveden na više od trideset svetskih jezika, ekranizovan 2014. godine. Takođe je i član Kluba ljubitelja knjige Opre Vinfri. Šeril živi sa porodicom u Portlandu, u Oregonu. Pročitaj više

DIVLJINA

Oblast: Avantura
ISBN: 978-86-10-01279-8
Format: 145x205
br. str.: 307
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Nezaboravna i istinita priča prevedena na više od 30 jezika.

Ako te snaga izda, prevaziđi snagu...

Svu silinu nedaća kakve se sakupljaju tokom celog života Šeril Strejd osetila je već u dvadeset drugoj godini. Nemoćna da se izbori na drugi način, ona ukradenu sreću traži u mračnom svetu opijata, ali cena ubrzo postaje previsoka. Kada joj ne preostane više ništa što bi mogla da izgubi – osim sopstvenog života – Šeril shvata da je pred njom trenutak odluke i poslednja prilika za izbor.

U njene ruke dolazi zanimljiva knjiga koja je podstiče da krene u nezaboravnu avanturu jednim od najteže prohodnih puteva u zemlji. Bez ikakvog iskustva i pripreme, vođena samo čvrstom voljom i sa teškim rancem na leđima, od pustinja Kalifornije, preko ledenih visina Sijera Nevade i šuma Oregona, sve do Vašingtona, Šeril će prepešačiti čitavih 2.000 kilometara – i to sasvim sama. Dok se nosi sa svim poteškoćama koje takvo putovanje nosi, ona se napokon suočava i sa samom sobom i dolazi do iznenađujuće samospoznaje.

Očaravajuća avantura iskrenim i moćnim pripovedačkim tonom pretočena je u ispovest o strahovima i željama mlade žene koja prevazilazi sve nevolje na putu do duhovnog ozdravljenja.

Junakinja koju jednostavno morate zavoleti!

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar