VISOKI GOSPODAR | Trudi Kanavan
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

TRUDI KANAVAN rođena je 1969. u Melburnu i jedna je od najpoznatijih australijskih autorki. Još kao dete pokazivala je talenat za umetnost, da bi kasnije diplomirala umetnost i dekoraciju na fakultetu u Melburnu. Počela je da radi kao slobodni grafički dizajner 1995. i iste godine počinje da piše za časopis naučne fantastike. Godine 1999. dobila je prvu nagradu na konkursu kratkih priča. Njeni romani prevedeni su na desetine jezika. Pročitaj više

VISOKI GOSPODAR

Oblast: Epska fantastika
ISBN:
Format: 145x205 mm ·
br. str.: 343
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Završni tom veličanstvene trilogije Trudi Kanavan koja obiluje akcijom, magijom i avanturom. U gradu Imardinu u kome oni koji drže magiju imaju moć, jedna mlada uličarka, koju je usvojila Čarobnjačka gilda, nalazi se u središtu užasne zavere koja može da uništi čitav svet... Sonea je u Čarobnjakoj gildi mnogo toga naučila i drugi polaznici se sada prema njoj ophode sa poštovanjem. Ali ona ne može da zaboravi ono čemu je prisustvovala u podzemnoj prostoriji visokog gospodara – a ni njegovo upozorenje da drevni neprijatelj kraljevstva ponovo jača. Što Sonea više saznaje, počinje da sumnja u reči gospodara Gilde. Da li istina zaista može da bude tako zastrašujuća kao što Akarin tvrdi, ili samo želi da je prevari da bi mu pomogla u nekoj užasnoj mračnoj nameri?
Neskovic Gvozden
Odlicna trilogija!!! Hvala vam sto ste objavili prevedenu verziju. Nadam se da cete nastaviti sa narednim izdanjima autorke.
Dodajte svoj komentar