SAMO JEDNOM U ŽIVOTU | Mija Marč
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

MIJA MARČ samohrana je majka koja živi u gradiću na obali Mejna. Obožava da gleda filmove i da čita knjige, a najviše uživa u šetnjama sa svojim prepametnim sinom i preslatkim biglom. Pročitaj više

SAMO JEDNOM U ŽIVOTU

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-00206-5
Format: 145x205
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
Tri žene pronaći će neočekivane odgovore, oproštaj i srećan kraj...

Tri sestre – Izabel, Džun i Ket – zajedno su odrasle nakon porodične tragedije. Tokom godina, putevi su im se razišli jer su, progonjene krivicom i tugom, izbegavale jedna drugu kad god su mogle. Sada su ponovo na okupu, u pansionu na obali Mejna koji vodi Ketina mama Loli – Izabelina i Džunina tetka – koja ih je pozvala da im saopšti važne vesti. Iznenada, davno izgubljene sestre nakon mnogo godina dele istu sobu, i jedva da razgovaraju. Međutim, kada ih Loli zamoli da joj se pridruže u salonu jer je vreme za filmsko veče, svaka od njih videće svoj komplikovan život kroz magiju filmskog platna.
Sve tri nalaze se na životnom raskršću: Izabela je saznala da je vara muž, Džun pokušava da pronađe oca svog sedmogodišnjeg sina, a Ket se premišlja da li da prihvati bračnu ponudu svog najboljeg druga. Međutim, i pored sopstvenih problema, i pored jaza koji ih deli, rešene su da pomognu ženi koja je bila uz njih kada im je bilo najteže.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar