OSLOBODI ME | Dž. Kener
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

DŽ. KENER voli vino, crnu čokoladu i knjige. Živi u Teksasu, sa mužem i ćerkama. Posetite njen veb-sajt na adresi: www.jkenner.com ako želite da saznate više o njoj i njenim pseudonimima, da saznate šta trenutno radi i da se povežete putem društvenih mreža. Pročitaj više

OSLOBODI ME

Oblast: Erotski romani
ISBN: 978-86-10-00493-9
Format: 145x205
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Strast će je osvojiti. Strast će je obuzeti. Strast će je progutati... Ali kada postane ljubav, strast će je osloboditi.

Svi znaju za Dejmijena Starka, jednog od najboljih tenisera na svetu, čiji je prodoran i tajanstven pogled godinama bio na naslovnim stranama svih časopisa. Muškarac kojem je nemoguće odoleti: seksepilan, samouveren, i dominantan, muškarac koji dobija sve što poželi. A želeo je nju.
Niki Ferčajld ostavila je prošlost i tužne uspomene za sobom, preselila se u Los Anđeles i počela iz početka. Međutim, susret sa Dejmijenom promeniće joj život.

Od prvog trenutka, među njima je planula privlačnost koju je bilo teško sakriti. Osećanje toliko čisto i iskreno da je odagnalo svaki strah, srušilo svaku barijeru i ogolilo im duše, razotkrivši mračne tajne prošlosti zbog kojih oboje nose ožiljke. Jedino zajedno moći će najzad da budu slobodni...

Želela je da se izgubi u njegovom poljupcu. Želela je da se prepusti vatri koja joj je buktala u telu. Da nestane u plamenu i, možda, poput feniksa, ponovo oživi nakon što je sprži njegov dodir.

Gordana Opalic
Predvidljivo, no ipak štivo pogodno za razbibrigu i odmor....
Denis Ukic
I ja Vas molim da pozurite sa nastavcima Stark trilogije! Super ste!!!
Herceg Zorica
Molim Vas pozurite sa objavljivanjem drugog i treceg dela.Mozda da objavite nesto od Linde Cens(Lynda Chance)ili Bet Keri(Beth Kerry)ako ste u mogucnosti.Inace ste zaista super,hvala puno na divnim knjigama.
Dodajte svoj komentar