MRAČNA KULA 7 | Stiven King
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

STIVEN KING rođen je 1947. u Portlandu. Još kao student Univerziteta u Mejnu, počeo je da piše nedeljnu kolumnu za školski list. Bio je aktivni član studentskog senata, podržavao je antiratni pokret i oštro kritikovao rat u Vijetnamu. Diplomirao je engleski jezik 1970. godine. Oženio se 1971. Tabitom, koju je poznavao iz studentskih dana. Pošto profesorska plata nije bila dovoljna za plaćanje stana i za život, počeo je da piše priče za muške magazine. Prvu knjigu objavio je 1974. Do sada je objavio preko 50 knjiga koje su prevedene na gotovo sve svetske jezike. Ima troje dece i četvoro unučadi. King je 2003. godine dobio Orden američke književne fondacije za doprinos svetskoj književnosti. Pročitaj više

MRAČNA KULA 7

Oblast: Avantura
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 670
povez: broš
Pismo:
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Mračna Kula VII: Mračna Kula završni je deo veličanstvenog epa i najnestrpljivije iščekivano delo u izuzetnoj karijeri Stivena Kinga,
Sedmi tom predstavlja završetak potrage Rolanda, poslednjeg revolveraša. Mračna Kula vodi ga ka konačnom cilju, Kuli, središtu vremena i prostora. Rolandu će na poslednjoj etapi potrage biti potreban još jedan saveznik, poslednji ključ za ulazak u Kulu.
Neprevaziđeno pripovedačko umeće Stivena Kinga i neizmerna popularnost ove fantastične epopeje čine poslednji tom Mračne Kule najuzbudljivijim književnim događajem ove godine.
Matovic Bojan
Mislim sta reci....jedva cekam... :)))
Vladan Borcic
Mislim da svi to jedva cekamo. I bas sam pre nedelju dana ponovo poceo iscitavati Mracnu Kulu, tako da cu sada moci upotpuniti to epsko putovanje.
Sertovic-Zavadil Amra
Jedva cekam zaista.Pozurite sa prevodjenjem molim vas.
Vladan Borcic
Ima je na sajmu...;D
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar