Vulkan Izdavastvo | Knjiga | KO JE ALISA?
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

T. R. RIČMOND je nagrađivani novinar koji je pisao za lokalne, regionalne i nacionalne novinske agencije, časopise i sajtove. Njegov roman prvenac pripoveda o Alis Salmon i o tome šta je ostavila za sobom posle smrti. Koristeći savremenu strukturu fejsbuk postova, tekstova, tvitova, unosa u dnevnik, pisama i razmena sa prijateljima, T. R. Ričmond predstavlja zamršenu radnju, sa pričom o odrastanju jedne komplikovane devojke, vraćene u život kroz niz malih uvida u njen život na društvenim mrežama. Pročitaj više

KO JE ALISA?

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01880-6
Format: 145x205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Ko je Alisa Salmon? Novinarka. Kćerka. Devojka koja voli noćne izlaske, mrzi rokove. Devojka koje više nema. Ipak, to ne znači da je zaboravljena. Svi mi ostavimo neki trag za sobom. Ali to nikada nije cela priča.

Alisa je umrla prošle godine, a priča o njenom tragičnom završetku mogla je da se nađe u vestima, na internetu, kao i u srcima njenih najbližih. 

Međutim, čovek koji je najbolje poznavao Alisu nije član njene porodice ili prijatelj. Njegovo ime je Džeremi Kuk, i on je Alisin bivši profesor. Opsednut idejom da sklopi deliće priče o njenom životu, on proučava njene dnevnike, poruke i aktivnosti na društvenim mrežama.

Ipak, profesor Kuk ne zna da će ga potraga odvesti sve do šokantne priče o ljubavi, gubitku i opsesiji, u kojoj svi – pa i on sam – imaju šta da sakriju.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar