STRAST U SMRTI - OUTLET | Dž. D. Rob (Nora Roberts)
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Dž. D. Rob (Nora Roberts);Dž. D. Rob(Nora Roberts) Pročitaj više

STRAST U SMRTI - OUTLET

Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 130x200
br. str.: 276
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Zločin i kazna posao su poručnice Iv Dalas. Ubistvo je njena specijalnost. Iv Dalas je detektivka u policiji Njujorka koja živi za svoj posao. Za više od deset godina u službi, Iv Dalas videla je sve - i zna da njen opstanak zavisi od insinkta. Ali ona ide protiv svih upozorenja koja joj govore da se ne upušta u vezu sa Rorkijem, harizmatičnim irskim milijarderom - i osumljičenim u poslednjoj istrazi o ubistvu koju vodi upravo Iv.

"Savršen balans napetosti i vrele romanse...zaista sjajna zabava... svakako ćete poželeti još..." - Publishers Weekly
KOMENTARI IZDAVAČA
Do kraja ove godine trebalo bi da objavimo još jedan nastavak. Što se tiče komentarisanja na našoj FB stranici, uobičajeno je da svim članovima koji su postavljali bilo kakve neprimerene sadržaje, upotrebljavali ružne reči ili vređali druge učesnike u komunikaciji, bude onemogućeno dalje komentarisanje i postovanje. Pošaljite nam mejl na office@alnari.rs sa svojim punim imenom i prezimenom, pa ćemo proveriti da li ste među banovanim članovima. Hvala.
[Alnari]
Natasa Milojkovic
Mislim da se zove Rapture in Death..
vlada
Sve knjige iz serijala "U smrti" su fenomenalne... Kada ce izaci peti deo serijala- "Ceremony in Death"? P.S.Zbog cega na Facebook-u ne mogu nista da komentarisem ili objavljujem na vasoj stranici?
Dodajte svoj komentar