KAO DA SAM SANJALA | Suzana Mančić
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

SUZANA MANČIĆ jedno je od najpoznatijih TV lica Jugoslavije. Završila je Pravni fakultet u Beogradu. Karijeru je započela sa 18 godina kao pevačica, da bi potom usledili angažmani na televiziji, gde je radila kao voditeljka, i na filmu, kao glumica. Osamdesetih je vodila najpopularniju emisiju Loto, po čemu je i danas ostala upamćena kao loto devojka. Ima dve ćerke. Pročitaj više

KAO DA SAM SANJALA

Oblast: Domaći autori
ISBN: 978-86-10-00662-9
Format: 145x205
br. str.: 246
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Suzana je, kao čist antipod svom imenu, pisac koji ume i te kako da vas nasmeje i kada vam nije do smeha. Smeje se ona najglasnije sebi i nekako baš onome što je najviše boli... Duhovitom, žovijalnom, hipersenzibilnom i nadasve iskrenom ispovešću i vokabularom nekoga za kim su uzdisali muškarci svih doba, razgolitila je ovog puta ono što žene najređe ili gotovo nikada čine: svoju dušu i svoje poraze, otkrila svoje tajne, najskrivenije strahove, podelila sa čitaocima snove i nadanja, želje i dešavanja i pokazala pritom neviđeni pripovedački dar, na kojem bi joj pozavideli mnogi pisci sa dužim stažom od njenog.

Ova knjiga nikako nije samo još jedan ljubavni roman u nizu srceparajućih ženskih priča već hiljadu puta ispričanih... već jedan sasvim novi prozor u svet ženskog srca, ranjivog i ogoljenog, baš onakvog kakvo ono istinski i jeste.

Kroz više nego pitku bujicu njene proze, proteže se iskonska ženska potreba i neutaživa glad za ljubavlju, koju Suzana ne krije, a i kada o nečemu ćuti, tišina kod nje najglasnije odzvanja.

- Vesna Radusinović
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar