TI SI MOJE BLAGO | Pem Dženof
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

PEM DŽENOF rođena je u Merilandu. Pohađala je Univerzitet u Vašingtonu i Kembridž u Engleskoj. Nakon što je diplomirala istoriju, radila je kao savetnik u Ministarstvu odbrane, a posle Pentagona, nastavila je karijeru u Stejt departmentu. Sada živi blizu Filadelfije, gde predaje pravo. Pročitaj više

TI SI MOJE BLAGO

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-00547-9
Format: 145x205
br. str.: 277
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Ambiciozan roman koji spaja decenije i kontinente, snažna pripovest o večnoj ljubavi, nezamislivim gubicima i odjecima prošlosti od koje se ne može pobeći.


Šarlot Gold i Džek Harington, oboje uspešni advokati, zajedno brane brata heroja Holokausta od optužbi za ratne zločine tokom Drugog svetskog rata. Polako, njih dvoje otkriće da gaje osećanja jedno prema drugom...
Optuženi, bogati finansijer Rodžer Dikmans, iz nepoznatih razloga odbija da im pomogne da ga brane, otkrivši samo da se dokaz njegove nevinosti krije u zagonetnom časovniku koji je poslednji put viđen u nacističkoj Nemačkoj. Kako nas priča vodi iz Filadelfije u Nemačku, Poljsku i Italiju, zavirujemo u živote ljudi kroz čije je ruke taj dragoceni predmet prošao tokom prošlog veka, i saznajemo za ljubavnu aferu koja je odanog brata pretvorila u izdajnika.
Bogata istorijskim detaljima, ova priča svedočanstvo je prave ljubavi koja opstaje i u najteža vremena...

Aleksandra Bogdanovic
Predobra knjiga, ali ste pogresili prezime glavnoj junaka ! Na korici pise Harington, a u celoj knjizi pise Vorington ! Vodite racuna o tome.
Nataša Ašćerić
Knjiga je fantasticna, a ovu malu greskicu nisam ni primijetila.
Dodajte svoj komentar