OPRAŠTAM TI | Kevin Alan Miln
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

KEVIN A. MILN rođen je 1973. u Oregonu u Americi. U srednjoj školi i na studijama bio je poznat kao vunderkind – studirao je pravo, novinarstvo, film, psihologiju, nemački jezik. Za sebe danas kaže da je noću pisac, a danju muž i otac. Venčao se u Vašingtonu 1995. i sa suprugom Rebekom ima petoro dece. Pročitaj više

OPRAŠTAM TI

Oblast: Drama
ISBN:
Format: 145x205mm
br. str.: 256
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Nekada davno, na romantičnim ulicama Beča, Itan je upoznao Anu, ljubav svog života. Venčali su se i nadali se da će dočekati starost zajedno. Bili su mladi i puni ideala, a život je bio lep. Verovali su jedno drugom, a dokaz tog poverenja i privrženosti bila su ljubavna pisamca koje je Ana ostavljala među žicama Itanove gitare.

I pored svih obećanja datih na dan venčanja, Itan je shvatio da u stvarnosti nije sve tako jednostavno. Umesto da se bavi muzikom, što je bio njegov životni san, on po čitav dan radi kako bi zaradio za svoju porodicu. Njegov nekada poletan umetnički duh, njegova strast sa kojom je u mladosti pisao svaku notu, sada su posrnuli pod pritiskom sumorne svakodnevice.

A onda, u jednom trenu, život će mu se prekorenuti naglavačke. Suočen sa teškim iskušenjem, počeće da se preispituje. Može li da ostavi prošlost za sobom i otvori svoje srce? Da li je prekasno da završi pesmu koju je počeo da piše Ani na dan kada su se venčali? Hoće li uspeti da se podseti na to zašto se zaljubio u nju?

Nezaboravna priča o ljubavi i praštanju, o porazima i slomljenom srcu poput ljubavne pesme, ova knjiga je inspiracija za sve one koji veruju u prava osećanja. 
Andjelija Ilic
Knjiga je super,a kraj neocekivan :) Vredi procitati.
Sofija Lazić
Koliki je utisak na mene ostavila ova knjiga govori i to da sam za 2 dana procitala nesto vise od 250 strana koliko i ima ova knjiga! Svakako je preporucujem svima jer ce citajuci ovo ostvarenje sagledati sve aspekte zivota jednog coveka i sta je potrebno da bi se ostvarila licna sreca a pritom i kroz kakve zivotne situacije treba proci da bi se ista i dostigla! Pozz. ; )
Dodajte svoj komentar