OLIVEROVA PRIČA - OUTLET | Erik Segal
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

ERIK SEGAL(1937–2010) bio je američki pisac, scenarista i pedagog. Njegov roman Ljubavna priča bila je bestseler 1970. godine, po kojoj je i najpoznatiji. Posle srednje škole u Bruklinu, na Harvardu je doktorirao komparativnu književnost, gde je potom radio kao profesor grčke i latinske književnosti. Pored romana, pisao je naučne radove i studije, koje su poslužile mnogim istraživačima istorije i književnosti. Pročitaj više

OLIVEROVA PRIČA - OUTLET

Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 105x198mm
br. str.: 228
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Čim je upoznao Dženi Kavileri, Oliver Baret IV znao je da je ona ljubav njegovog života. Iako je vreme koje su zajedno proveli bilo kratko, on je verovao da će mu biti dovoljno za ceo život. Dve godine nakon što je ostao bez Dženi, Oliver je i dalje uveren da se nikada neće ponovo zaljubiti. Međutim, sve se menja kada jednog dana upozna misterioznu lepoticu – odjednom njegova budućnost deluje potpuno drugačije.

Ovaj dirljivi nastavak bestselera Ljubavna priča je povest o putovanju jednog čoveka od usamljenosti slomljenog srca do toplog zagrljaja nove ljubavi, koja će vas osvojiti onako kako samo Erik Segal ume.

„Sjajno napisan roman koji ce potpuno oduševiti sve kojima se dopala Ljubavna priča.“ - Kosmopolitan
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar