KAD ME NE BUDE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

EMILI BLIKER je bivša nastavnica koja je zavolela pisanje dok je studentima držala spisateljsku radionicu. Pošto je preživela bitku s retkim oblikom raka, konačno je smogla snage da objavi svoje priče. Potpuno oporavljena „potajna spisateljica“, Emili se sad bori sa četvoro dece dok smišlja nove zaplete. Trenutno živi s porodicom na periferiji Čikaga. Povežite se s njom putem Skajpa na www.emilybleeker.com. Pročitaj više

KAD ME NE BUDE

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-96-10-02173-8
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Pitam se, misliš li da sam sad otišla zauvek? Pa, gde god da sam, volim te. Nisam želela da te napustim. Nedostaješ mi.

Nakon što je izgubio voljenu suprugu, Luk je ostao sam sa tugom i troje dece. Ali sačekalo ga je nešto što nije očekivao – na podu je pronašao plavu kovertu sa nažvrljanim njegovim imenom. Bilo je to pismo napisano pre skoro godinu dana, samo prvo od mnogih koja će dobiti. Uveren je da ih je napisala njegova žena, ali ko ih dostavlja? Kako njegova opsednutost pismima raste, Luk otkriva davno zaboravljene tajne zbog kojih će preispitati sve što je mislio da zna o Natali. 

Kad me ne bude postavlja važna pitanja sa kojima se suočavaju svi oni koji izgube drage osobe: šta sada i kako dalje? Ali ljubav je večna – u pisanim rečima i sećanjima, u obećanjima za koja nikada nije prekasno da ih ispunimo.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar