DUH KOJI PLENI | Edvard de Bono
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

EDVARD DE BONO rođen je 1933. Britanski psiholog i doktor medicine, školovao se na Malti, u Oksfordu, Kembridžu i u SAD. Predavao je i na univerzitetima u Oksfordu, Kembridžu, Londonu i Harvardu i držao je predavanja širom sveta. Napisao je 67 knjiga, a preveden je na 37 svetskih jezika. Otac je lateralnog, novog vida mišljenja koje spaja analitičko i kritičko razmišljanje. Pročitaj više

DUH KOJI PLENI

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-7804-463-2
Format: 140mm x 205mm
br. str.: 264
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Mnogo novca trošimo na odeću, kozmetiku, dijete i vežbanje, pa čak i na plastičnu hirurgiju, a sve u želji da ulepšamo svoje telo.
 
Retko razmišljamo o nečemu što će sigurno istaći našu privlačnost. To ništa ne košta, zahteva malo vremena, bez toga čak i fizički privlačne osobe postaju nedopadljive. U pitanju je duh koji pleni. 
 
Ako su vaša razmišljanja dosadna, a sagovornici vas sa naporom slušaju, vi nećete ostaviti dobar utisak na ljude, ma koliko bili privlačni.
 
Edvard de Bono, koji se proslavio menjajući način mišljenja mnogih ljudi, u ovoj knjizi jasno i praktično pokazuje kako da ostavite dobar utisak na sagovornike koristeći neke jednostavne taktike u konverzaciji. On vas uči kako da saslušate sagovornika, da se složite s njim ako treba, ali i da iznesete svoje mišljenje, stav ili neslaganje.
 
Želite li da postanete neodoljivi u razgovoru sa suprotnim polom ili sa poslovnim partnerom? U tom slučaju samo sledite De Bonove savete i videćete kakvu će neverovatnu revoluciju njihova primena izazvati u vašem životu.
 
 
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar