LETO U ITALIJI | Dejvid Makfarlan
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

DEJVID MAKFARLAN je višestruko nagrađivani kanadski pisac, novinar i dramaturg. Rođen je 1952. godine u Ontariju. Prvi roman Summer goneobjavljen je 1999. i bio je nominovan zaGiller Prize,a potom je osvojioBooks in Canada Firts Novel Award. Pisao je kolumne o umetnosti za kanadske novine Globe and mail. Pročitaj više

LETO U ITALIJI

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-01063-3
Format: 145 x 205
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Italija, Pariz, Severna Amerika. Senzualno putovanje koje spaja kontinente, epohe i zaboravljene ljubavi.

Vrelo leto 1968. godine ostaviće za sobom snažne uspomene.

Mladi Oliver planira da provede leto putujući po Evropi i zato odlazi u Pariz, a potom u provinciju Italije gde upoznaje ljubav svog života – Anu, devojku divljeg i strastvenog karaktera. Uprkos snažnim osećanjima, mora da je napusti i vrati se kod roditelja u Kanadu. Međutim, za sobom neće ostaviti samo slomljeno srce... Posle mnogo godina,život mu pruža još jednu šansu da povrati ono što je ostalo zaboravljeno pod neodoljivim brdima Toskane.

Neka osećanja nikada ne izblede, a za njima ostaje neizbrisivi trag, preko dalekih okeana i vrtloga vremena.

U životu postoji vreme koje je, za neke, najlepše od svih. To može trajati svega nekoliko dana. To može biti godina, ponekad dve. To se obično dešava daleko od kuće – negde gde možemo da budemo ono što želimo da budemo, a ne ono što jesmo.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar