ŠAPTAČ
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

DONATO KARIZI rođen je 1973. u Italiji. Studirao je pravo i kriminologiju, pre nego što je počeo da se bavi pisanjem. Od 1999. pisao je scenarije za televiziju. Njegov prvi roman Šaptač osvojio je pet međunarodnih književnih nagrada i preveden je na desetine jezika. Karizi živi u Rimu. Pročitaj više

ŠAPTAČ

Oblast: Detektivski romani
ISBN:
Format: 145x205mm
br. str.: 360
povez: broš
Pismo:
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Ne pomaže ti da znaš kako. Ne vredi ti da shvatiš zašto. Nije ti dovoljno da otkriješ ko. On je već korak ispred.

Otkiven je stravičan zločin: šest odsečenih ruku poređano je u misteriozan krug i zakopano na proplanku u šumi. Pet pripada devojkama koje se vode kao nestale. Šesta ruka tek treba da bude identifikovana. Najstrašnije od svega jeste to što tela devojaka, bilo da su žive ili mrtve, nigde nisu pronađena.

Iskusna istražiteljka Mila Vaskez i Goran Gavila, uznemirujuće intuitivni kriminolog, pokušavaju da proniknu u zagonetku: veruju da su uspeli da pronađu pravog osumnjičenog, sve dok se ne pokaže da zapravo ne postoji održiva veza između njega i svih nestalih devojaka, osim prve. Drugi slučaj kidnapovanja upućuje u potpuno drugačijem smeru, stvarajući više pitanja nego odgovora.

Mila i Goran počinju da sumnjaju da je slučaj dodeljen baš njima kako bi preuzeli odgovornost kada se istraga pokaže kao beznadežna. Da li je sve samo slučajnost? Ili neko kopira prethodno ubistvo? Opsednuti slučajem, koji postaje sve napetiji i komplikovaniji, dvoje istražitelja shvataju da ne smeju verovati nikome – osim jedno drugom.
KOMENTARI IZDAVAČA
Draga Nataša, tiraž je obnovljen :) Pozdrav
[Vulkan izdavaštvo]
Milica
Ja prosto obozavam ovu knjigu!! Procitala sam je 3 puta i mogla bih jos toliko!!
Tijana Petkovicć
Fenomenalna knjiga!!Zastrašujuće je što se zasniva na istinitim događajima.Nastavak 'Vladar iz senke' mi je malo konfuzniji, ali podjednako za preporuku!
Tijana Petkovicć
Fenomenalna knjiga!!Zastrašujuće je što se zasniva na istinitim događajima.Nastavak 'Vladar iz senke' mi je malo konfuzniji, ali podjednako za preporuku!
Maki
Sjajna knjiga, puna za mene neocekivanih preokreta, morate se diviti coveku koji je napisao tako nesto, ali u isto vreme je tesko poverovati da je inspirisana istinitim dogadjajima.
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar