EGIPATSKA ČAROBNICA | Stefani Drej
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

STEFANI DREJ diplomirala je na Koledžu Smit u Masačusetsu. Posebno je izučavala specifičnosti religija u kojima preovlađuju ženska božanstva. Pre nego što je počela da se bavi pisanjem, bila je advokat, dizajner igrica i pedagog. U svojim knjigama koristi magični realizam kako bi iznela na videlo priče o važnim ženama koje su obeležile istoriju. Strefani Drej je autorka trilogije o Seleni, ćerki Kleopatre i Marka Antonija. Pročitaj više

EGIPATSKA ČAROBNICA

Oblast: Avantura
ISBN: 978-86-7804-611-7
Format: 140 mm x 205 mm
br. str.: 387
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Iz pera Stefani Drej stiže nova, uzbudljiva pripovest o Seleni, ćerki Kleopatre i Marka Antonija. Ova knjiga nas uvodi u nova istorijska previranja, u kojima će spletke i opasne političke igre odlučivati o sudbini jedne žene i jednog carstva.

Posle detinjstva koje je kao zarobljenica kraljevskog porekla provela u Rimu, Selena se zaklinje na odanost Avgustu, uz obećanje da će biti njegova Kleopatra. Iako je suočena sa neizvesnom sudbinom u tuđinskoj zemlji i primorana da se uda za čoveka koga je za nju odabrao car, Selena ubrzo postaje sposobna i neprikosnovena vladarka.

Međutim, zbog magije boginje Izide koja teče njenim venama, Selena je neophodna caru. U svetu gde verska progonstva predstavljaju svakodnevicu, Kleopatrina ćerka ipak uspeva da se domogne moći koja uvek ima svoje lice i naličje. Da li će Selena biti spremna da plati visoku cenu za presto svoje majke?

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar