Vulkan Izdavastvo | Knjiga | NI DANA BEZ TEBE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

DŽESIKA BROKMOL je provela nekoliko godina u Škotskoj, gde je dobro naučila da se nosi sa izazovom održavanja veze na daljinu. Radnju svog romana prvenca smislila je na dugim vožnjama između ostrva Skaj i Edinburga. Danas živi u Indijani sa suprugom i dvoje dece. Pročitaj više

NI DANA BEZ TEBE

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-00647-6
Format: 145x205
br. str.: 280
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
AKCIJA: 449,50 DIN Ušteda: 449,50 DIN
Nezaboravna pripovest o svetu koji se menja, zanosna saga o gubitku i ponovnom otkrivanju

Mart 1912. Elspet Dan, mlada spisateljica koja nikada nije napustila svoju kuću na udaljenom ostrvu Skaj, dobija pismo od obožavaoca iz Amerike, studenta Dejvida Grejama. Njih dvoje započinju prepisku, smelo deleći svoja nadanja i najveće tajne – postaju prijatelji, a na kraju i ljubavnici. Međutim, izbija Prvi svetski rat, Dejvid se javlja kao dobrovoljac i prepiska se prekida.

Jun 1940. Usred rata, Elspetina kćerka Margaret zaljubljuje se u engleskog pilota. Jednog dana prošlost uzima oblik požutelog pisma, jedinog koje je Elspet ostavila kćerki pre nego što je otišla, iznenada, bez ijedne reči pozdrava. Pismo koje za Margaret postaje izazov i nada: da li će pomoću njega otključati tajne života svoje majke i uspeti da je pronađe?

Očaravajuća ljubavna priča slavi moć nadekoja trijumfuje nad vremenom i okolnostima.
Milica Petrovic
Divna ljubavna prica, stvarno ocaravajuca, cita se u jednom dahu!
Milica Petrovic
Divna ljubavna prica, stvarno ocaravajuca, cita se u jednom dahu!
Milena Stojkovic
Za svaku preporuku!
Marija Stamenković
Fantastična knjiga koja se ne ispušta iz ruku i čita u jednom dahu. Ni nalik na druge knjige koje sam pročitala. Preporučujem svima. :)
Dodajte svoj komentar