SRCE OD KAMENA | Dž. Kortni Salivan
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

DŽ. KORTNI SALIVAN američka je autorka koja piše za neke od najprestižnijih časopisa, među kojima su: Elle, Glamour, Allure, Men's Vogue, New York Observer. Živi sa dečkom i psom u Bruklinu. Pročitaj više

SRCE OD KAMENA

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-00389-5
Format: 145x205
br. str.: 352
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Da li su dijamanti zaista večni?
Blistavi simbol romantičnog zaveštanja ponekad traje duže od ljubavi...

Filadelfija, Njujork, Boston, Pariz. Od dvadesetih godina prošlog veka pa do današnjih dana, kroz neodoljive portrete četiri braka, pratimo priču o dijamantima i o načinu na koji su ovi svetlucavi kamenčići postali simbol naših najdubljih nadanja i večne ljubavi – u dobru i u zlu.
Godina je 1947. Meri Franses Gereti radi u marketinškoj agenciji kao kopirajter i mora da ubedi svet u dve stvari: da brak obavezno podrazumeva dijamantski prsten na ruci svake žene, i da je ona podjednako dobra u svom poslu kao i bilo koji muškarac. Jedne noći, u trenutku inspiracije, Meri Franses će zapisati reči koje će ostvariti oba njena cilja...
Srce od kamena priča je o ljubavi, braku, posvećenosti i izdaji – oštra, strastvena i predivna, kao i dragoceni kamen koji predstavlja sve ono o čemu sanjamo.

I, zaista, šta dijamantima daje njihovu snažnu i neprikosnovenu lepotu? Nije ni bitno da li potiču od mrtve zvezde ili iz života planktona, jer ti kamenčići iz zemlje nisu ništa drugo do prazni kavezi za naše snove – beli papiri na koje se promenljive želje našeg scra mogu ispisati.
- Tom Zelner

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar