Vulkan Izdavastvo | Knjiga | KNJIGA ZA SINGL DEVOJKU
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
PATRICIJA GUČI predstavnica je četvrte generacije čuvene porodice iz Firence koja već decenijama oblikuje svet mode. Započela je karijeru u okviru porodičnog posla kao PR, a kasnije postala brend menadžer u Gučiju. Zatim je dizajnirala proizvode za Guči, a sada radi kao samostalni dizajner, slikar i pisac. Autorka je nekoliko knjiga koje su prevedene na nekoliko svetskih jezika. Čest je gost na nacionalnim televizijama i piše za italijanski časopis. Živi i radi u Firenci.  Pročitaj više

KNJIGA ZA SINGL DEVOJKU

Oblast: KNJIGA ZA SVAKI DŽEP
ISBN: 978-86-10-00004-7
Format: 120x185
br. str.: 178
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
U ovom društvu koje uvek daje prednost parovima i koje je zatvoreno za sve što je drugačije, slobodu nije baš lako osvojiti. Svima nam se barem jednom u životu dogodilo da ostanemo same. Nije to nikakva tragedija – biti singl može biti sinonim za slobodan život, život skrojen po sopstvenim zamislima i pravilima. Misliti pozitivno, biti optimista, ne znači da vidimo život večito obojen u roze i težimo konstantno dobrom raspoloženju. Treba da razmotrimo neizbežne prepreke i probleme, sa svešću da možemo da se suočimo sa njima i da ih same prevaziđemo.

Usporite kako biste saslušale svoje srce i naučite da živite u savršenoj harmoniji sa sobom. A to je, u stvari, tajna svakog ljudskog bića koje je u potrazi za srećom u životu – da pokuša da živi u harmoniji... Bez obzira na to da li na ruci ima prsten… ili ne.  
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar