STRAŽA SUMRAKA | Sergej Lukjanjenko
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
SERGEJ VASILJEVIČ LUKJANJENKO rođen je 1968. u Kazahstanu. Jedan je od najpoznatijih savremenih ruskih pisaca naučne fantastike. U Alma Ati je završio psihologiju, gde je od 1992. kratko radio u bolnici kao dečiji psiholog. Do 1996. bio je urednik lokalnog časopisa za naučnu fantastiku. Tada počinje da raste njegova popularnost i seli se u Moskvu. Suprugu Sonju upoznao je još na fakultetu, i sa njom ima dvoje dece.Dobitnik je najprestižnijih književnih nagrada iz oblasti naučne fantastike i fikcije. Pročitaj više

STRAŽA SUMRAKA

Oblast: Tinejdž
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 383
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Moskovskim ulicama šetaju Ini, koji poseduju natprirodne moći i sposobnost da ulaze u Sumrak, paralelni svet senki.
Svaki Ini podanik je Tame ili Svetla.


Antonov odmor neplanirano je prekinut hitnim pozivom šefa Noćne straže. Geser je dobio anonimnu poruku u kojoj piše da je Tama čovečanstvu otkrila istinu o svojoj vrsti i da namerava da preobrati ljude. Poruka je takođe poslata i Zavulonovoj Dnevnoj straži i Inkviziciji, ali samo mali broj Tamnih zna za ovo. Dnevna i Noćna straža moraju da udruže snage kako bi što pre otkrili krivca. Anton je predstavnik Svetla, dok Tama šalje Kostju.

Istražujući ovaj slučaj, Anton sve više počinje da sumnja u svog šefa – čoveka koji ga je izabrao da ispita slučaj…

Dogandzic Zlatibor
Najzad... Još samo finalna (konačna) straža. Mada, Sergej nam izgleda priprema još jedan deo!
Rudic Danijela
Sergej je jos jednom pokazao da su ruski pisci daleko iznad svih. Nakon Nocne i Dnevne straze vodi nas u Strazu sumraka koja je jos napetija, interesantnija i koja nas definitivno ne ostavlja ravnodusnim.
Antonijevic Dragan
Kupio sam i procitao sve tri straze i sad me zanima hoce li i ako hoce kada ce biti pustena u prodaju i 4-ta poslednja straza???
Dragana Žikić
Ukoliko još uvek niste, toplo preporučujem da odmah kupite i pročitate Straže ovog izuzetnog pisca! Uvešće Vas u potpuno novi svet, u maštovitu borbu dobra i zla, u mogućnost izbora. Dok budete čitali prvo njegovo delo, nesvesno ćete postati deo same priče i sa nestrpljenjem ćete čekati, kao mnogi od nas, nastavak "avantura" Svetlih i Tamnih.
Dodajte svoj komentar