DALEKO OD RAZUZDANE GOMILE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Tomas Hardi rođen je 1840. u Dorčesteru, u Engleskoj, a umro je 1928. godine. Bio je engleski romanopisac i pesnik. Veliki uticaj na Hardija imao je tragičan život njegovog oca, zbog čega njegova dela odišu pesimizmom.Prvi roman napisao je u dvadeset sedmoj godini, a od 1898. godine piše samo poeziju. Aktivno je pisao do kraja života: važio je za najboljeg engleskog pisca svog vremena i često je nazivan „poslednjim velikim viktorijancem“. Međutim, zbog slobodumnog stava o ljubavi i braku dolazio je u sukob s društvenim konvencijama. Njegova najpoznatija dela su Daleko od razuzdane gomile, Povratak domoroca i Tesa od D'Urbervilovih. Pročitaj više

DALEKO OD RAZUZDANE GOMILE

Oblast: Klasici
ISBN: 978-86-10-01666-6
Format: 145x205
br. str.: 344
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Očaravajući klasik o ljubavi, strasti, žrtvi i rušenju mladalačkih snova i nadanja. 

Slobodoumna i vatrena Vitsaveja Everdin došla je u Vederberi da preuzme najveće imanje u toj oblasti, nešto što nije bilo uobičajeno za žene tog vremena. Njen hrabri nastup i strastvenost privlače tri vrlo različita udvarača: bogatog zemljoposednika Boldvuda, arogantnog narednika Troja i skromnog farmera Gabrijela Ouka. Svaki na svoj način uspeva da uzdrma njene odluke i komplikuje joj život, a u neobičnom obrtu sudbine upravo će njena neodlučnost ugroziti stabilnost čitave zajednice.

Veličanstvena priča koja će vas opčiniti neobičnim obrtima sve do poslednje strane. Obavezno štivo za sve nepopravljive romantike.
Bojana Milošević
Odličnan roman, Vitasveja je nezaboravna heroina. Tesu takođe željno iščekujem!
Aleksandra Perovic
Da li planirate da objavite roman TESA OD D'UBERVILOVIH?
Dodajte svoj komentar