Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ZAUVEK SEKSI / Kako ostati zdrava i
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
SUZAN SAMERS rođena je 1946. Ona je glumica, spisateljica i pevačica. Poznata je po ulogama u televizijskim serijama, kao i po knjigama o zdravom načinu života, koje su postale američki bestseleri. Pročitaj više

ZAUVEK SEKSI / Kako ostati zdrava i vitka posle četrdesete

Oblast: Priručnici i vodiči
ISBN: 978-86-7804-496-0
Format: 140mm x 205mm
br. str.: 329
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Verovatno ste do sada, kao i većina drugih žena, pokušavale da nađete lako i konačno rešenje za održavanje zdravog i vitkog tela. Međutim, dugoročan uspeh je teško postići ukoliko ne obratite pažnju na suštinske krivce za neprivlačnu figuru – akumulirane toksine u telu.

U ovoj knjizi ćete saznati o supstancama kojima smo okruženi svakoga dana, a koje negativno utiču na zdravlje i figuru, kao i savete kako da ih eliminišete ili barem umanjite njihovo štetno dejstvo.

Suzan Samers je uz pomoć nutricioniste sastavila jednostavne recepte, pomoću kojih ćete lako proći kroz trodelni program za oslobađanje od nagomilanih toksina i suvišnih kilograma. Ovde je uključena specijalna faza detoksikacije, kao i saveti vezani za hormonalni balans i intoleranciju na hranu.

Bilo da imate samo nekoliko kilograma viška ili se borite na „težem frontu“, ovaj novi plan koji je osmislila pionirka zdravog života Suzan Samers, pružiće vam znanje koje je neophodno da biste se jednostavno i lako izborili sa toksinima, postali i ostali vitki, aktivni, zdravi i seksi... zauvek.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar