TATINA MEZIMICA - OUTLET | Meri Higins Klark
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
MERI HIGINS KLARK rođena je 1929. u Njujorku. Studirala je filozofiju, a nakon što je radila u reklamnoj agenciji i kao stjuardesa, počela je da objavljuje priče u raznim časopisima, a kasnije i da piše romane. Svi njeni romani postali su bestseleri u Americi i u Evropi. Pročitaj više

TATINA MEZIMICA - OUTLET

Oblast: Trileri
ISBN:
Format: 105x198mm
br. str.: 300
povez: broš
Pismo:
Cena: 249,00 DIN
Na sajtu: 199,00 DIN
Ušteda: 50,00 DIN
Iz pera Meri Higins Klark, američkog autora bestselera i „kraljice napetosti“, stiže jeziva priča o ubistvu koja doseže vrhunce dramatičnosti i ponire u najdublje kutke zlocinačkog uma.

Eli Kavana imala je sedam godina kad je njena starija sestra ubijena u blizini porodične kuce u okrugu Vestčester, u državi Njujork. Posle njenog srceparajućeg svedočenja, uprkos još dvojici osumnjičenih, Rob Vesterfild, devetnaestogodišnji potomak jedne ugledne porodice, biva smešten iza rešetaka. Dvadeset dve godine kasnije, Vesterfild izlazi na slobodu. Tokom dugog robijanja odlučno je tvrdio da je nevin. Eli, koja je sada novinar u dnevnom listu iz Atlante, nastoji da ga osujeti u nameri da zločin pripiše nekom drugom. Vraća se kući i piše knjigu, koja ce nepobitno dokazati Vesterfildovu krivicu. Napredujući u istrazi, sve više se suočava s užasavajucim činjenicama koje bacaju novo svetlo na sestrino ubistvo. Svaki korak približava je sukobu sa očajnim ubicom.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar