PRAZNIK U RAJU
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Elin Hilderbrand je američka autorka bestselera. Ostrvo Sent Džon je prvi put posetila 1985. godine, u drugom razredu srednje škole. Vratila mu se 2012. godine da bi se, kako je to sama rekla, posvetila pisanju. Od tada, narednih sedam godina tamo provodi pet nedelja svakog proleća. Pročitaj više

PRAZNIK U RAJU

Oblast:
ISBN: 978-86-10-03392-2
Format: 145x205
br. str.: 256
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,20 DIN
Ušteda: 179,80 DIN

Njegov tajni život. 
Njen novi početak. 

Drama, romansa i intriga prepliću se u raskošnoj lepoti tropskih plaža.

Ajrin Stil uživa u idiličnom životu u svojoj predivnoj kući iz snova, sa mužem koji je često odsutan zbog posla, ali ipak nikada ne propušta da je iznenadi i pošalje joj buket cveća. Savršena fasada ruši se u noći kada dobije telefonski poziv: javljaju joj da joj je muž poginuo u padu helikoptera iznad tirkiznog vodenog prostranstva, zajedno sa nepoznatom ženom. Ta vest ostaviće je sa više pitanja nego odgovora, ali ona je rešena da po svaku cenu otkrije šta se dogodilo.

Nakon što zajedno sa sinovima stigne u raj karpiskog ostrva Sent Džon, sačekaće je još jedno šokantno otkriće: njen muž imao je tajni život i drugu porodicu. Dok istražuje tajanstvene okolnosti njegove smrti i pokušava da razmrsi mračnu mrežu intriga i obmana, tako suprotnu netaknutoj belini peska, moraće da se suoči sa istinom o svojoj porodici, ali i sa sopstvenom budućnošću.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar