Vulkan Izdavastvo | Knjiga | PRINCEZA KOJA JE VEROVALA U BAJKE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
MARCIA GRAD je licencirani psihološki edukator, cenjeni profesor i autor bestselera. Držala je predavanja poslovnim i profesionalnim grupama na koledžima i univerzitetima. Njen rad nam pruža razumljive lekcije o životu i ljubavi. Njene alegorije su prelepo napisane priče koje nas emotivno jačaju i uče nas kako da se suočimo sa preprekama koristeći snagu, hrabrost i mudrost. Pročitaj više

PRINCEZA KOJA JE VEROVALA U BAJKE

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-02246-9
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 232
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
Ova knjiga namenjena je svakoj ženi koja je ikada sanjala o tome da će pronaći princa na belom konju sa kojim će živeti srećno do kraja života, samo da bi dragocena bajka bila tragično skrhana stvarnošću...

Slatku, nežnu princezu Viktoriju odgajaju strogi, nepopustljivi i ljubavi puni kralj i kraljica. Ona odrasta sanjajući da će je spasti princ na belom konju, kao u omiljenim bajkama. Svet izgleda savršeno kad bude spasena – sve dok se ne pokaže da princ nije tako divan.
Princeza kreće na izazovno putovanje ka samospoznaji na putu istine. Usput se zamalo ne udavi u Moru emocija, prolazi kroz zbunjujuću Zemlju iluzije, uči da prepozna istinu u Kampu zalutalih putnika i stiže u otrežnjujuću Zemlju onog što jeste u potrazi za Hramom istine i Svetim svitkom. Konačno, uz pomoć jedinstvenih, pronicljivih prijatelja, otkriva da se bajke zaista mogu obistiniti – ali ne onako kako je mislila.

Princeza koja je verovala u bajke pokazuje osobama koje su se borile s patnjama i nesigurnostima u detinjstvu ili onima koje su darovale vlast nad sobom okrutnim prinčevima spremnim da ih povrede, da su srećni krajevi – i novi počeci – uvek mogući.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar