INFLUENSER
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Britani Henesi je suosnivač i šef službe za odnose sa javnošću u kompaniji Karbon Ogast. Bila je zamenik direktora sektora socijalnih mreža u Horajzon medijima i viša direktorka u sektoru za influensersku strategiju i saradnju s talentima u Digitalnim medijima Herst magazina.Britani se 2018. našla u prestižnom izboru za 50 najuticajnijih ljudi u influenserskom svetu poznatog internet magazina Talking Influence. Član je Real-Time Academy of Short Form Arts and Sciences, gde je predsednik žirija za godišnju nagradu Shorty Awards i Shorty Social Good Awards. Pročitaj više

INFLUENSER

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-03238-3
Format: 145x205
br. str.: 240
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Izgradite lični brend u eri društvenih mreža

Želite li da nadmašite sopstvene uzore i postanete influenser broj 1?

Bez obzira na to da li ste početnik ili ste spremni za velike kampanje, Britani Henesi vas vodi kroz najvažnije influenserske principe: od pronalaženja ličnog izraza i kreiranja autentičnog sadržaja, korišćenja haštagova kako biste ih otkrili, pa sve do angažovanja agenata i monetizovanja ličnog uticaja.

Influenserska strategija se širi u nešto što malo ko može da zamisli, zato je važno da vaše ideje na vreme plasirate i ustoličite prisustvo u onlajn-svetu. Kada se jednom izdvojite iz gomile, izgradite lični profil i steknete verne pratioce, otvaraju se mogućnosti da nađete posao iz snova sa platom o kojoj ste oduvek maštali! (A gde je takva plata, tu je i bazen!)

Zakoračite sigurno u svet influenserskog marketinga, izbegnite prepreke, osvajajte i kreirajte. Neko mora biti deo sle­dećeg talasa uticajnih ikona… Zašto da to ne budete vi?
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar