OD SUZA BISERI | Darsi Čan
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

DARSI ČAN je od ranog detinjstva živela u malim sredinama okružena toplinom i predusretljivošću njihovog stanovništva, a radnja njenih romana smeštena je uvek u sličnom ambijentu. Bavila se proučavanjem književnosti i kreativnog pisanja, ali se na kraju ipak posvetila nauci i pravu, i po završetku studija, nastavila je karijeru kao advokat. Prvi roman, Od suza biseri, vrlo brzo je postao planetarni hit. Trenutno živi u Njujorku sa suprugom i sinom. Pročitaj više

OD SUZA BISERI

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-01047-3
Format: 145x205
br. str.: 310
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Dok stanovnici Mil Rivera vode spokojan život, u njemu mirno spava strogo čuvana tajna. Dugih šezdeset godina u beloj mermernoj vili živi usamljena udovica Meri Makalister. Dok kroz prozor spavaće sobe gleda na usnuli grad, na duši i telu ljubomorno skriva gorke ožiljke, kao jedinu uspomenu na svog supruga.

Nove gradske pridošlice radoznalo vrebaju trenutak da otkriju ko je starica koja vodi tako tih i povučen život. Jedina nit koja Meri veže sa spoljnim svetom jeste stari, odani sveštenik. Osim čudne navike da krade kašike, on čuva još neke duboke tajne, koje će, kada ugledaju svetlost dana, promeniti živote mnogih... Da li je on u stvari jedini koji Meri iskreno poznaje? I zašto je mnogi nisu nikada videli, niti će ikada uspeti?

Dirljiva priča o trijumfu prijateljstva, koja nas podseća na to da je ljubav sposobna da vas pronađe gde god se skrivali.

MARIJANA RADIBRATOVIC
Divna i veoma dirljiva knjiga. Preporuka za sve koji se dvoume.
Dodajte svoj komentar