BORNOVA IZDAJA | Robert Ladlam
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ROBERT LADLAM jedan je od najprodavanijih pisaca na svetu, sa više od tri stotine miliona primeraka štampanih knjiga. Dela su mu objavljivana na trideset dva jezika i u pedeset zemalja. Najpoznatiji je po serijalu knjiga o Džejsonu Bornu: Bornov identitet, Bornova nadmoć, Bornov ultimatum, Bornovo zaveštanje, Bornova izdaja i Bornova sankcija. Po predlošku prve tri knjige iz serijala snimljeni su filmovi koji su pobrali mnogobrojne pohvale kritičara, a Bornov ultimatum je osvojio tri Oskara. Pročitaj više

BORNOVA IZDAJA

Oblast: Trileri
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 430
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Džejson Born je već izgubio sve kada saznaje da je njegov jedini prijatelj na svetu, Martin Lindros – nestao. Lindros, zamenik direktora za specijalne operacije Centralne obaveštajne službe, nalazio se u Etiopiji i istraživao sumnjive isporuke uranijuma i oružja za masovno uništenje. Lindros je ostao poslednja veza sa onim što je Born nekada bio i on nije spreman da ga se tek tako odrekne. Zanemarivši svoju mržnju prema agenciji, Born kreće u pogibeljnu akciju spasavanja koja će ga dovesti u samo srce opasne terorističke mreže. Međutim, nije svestan toga da su ovi ljudi, radikalni islamisti, zapravo vođe neverovatno organizovane, tehnološki napredne grupe koja se proteže od Afrike, preko Bliskog istoka, pa sve do istočne Evrope i Rusije. Predvideli su svaki Bornov potez, a on će nesvesno postati pion u njihovim planovima da unište Ameriku.  
Kramar Vladimir
Knjiga je super, zaista izvandredno delo Ladlam-a. U početku je malo dosadna, ali kasnije kako se situacija razvija počeće da vas zaintrigira svako sledeće poglavlje... U svakom slučaju ako ste gledali filmove iz serije Born, knjiga je još uzbudljivija i napetija od filma, koji je savršen, svaka preporuka za ovo!
Dodajte svoj komentar